Please enable JavaScript!
Bitte aktiviere JavaScript!
S'il vous plaît activer JavaScript!
Por favor,activa el JavaScript!
antiblock.org

Hello There, Guest!


Regulamentul serverului mc.gamster.org
#1
Regulamentul serverului mc.gamster.org
mc.gamster.org

Regulament și pedepse:
 
Mai jos găsiți setul de reguli ce trebuie respectate de către toți membri grupurilor de staff sau donator. Acest set de reguli poate fi schimbat sau i se pot aduce modificări în orice moment, iar cei în cauza au obligația de a-l citi mereu.
 
 
I. Jucători
 
 1. Este interzis să jigniți, amenințați, înjurați, vorbiți vulgar cu un alt jucător. Sunt sancționate și jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise în altă limbă (mute pentru cel puțin 30 de minute). Nu aveți voie să faceți "spam" pe chat, asta însemnând să nu repetați același mesaj de mai multe ori (mute pentru cel puțin 30 de minute). Nu aveți voie să abuzați de butonul de CAPS LOCK, prima abatere nu se sanctionează, dar în cazul abuzurilor se pedepsește cu mute pentru cel puțin 30 de minute. Adminii pot folosi comanda pentru a anunța un eveniment sau pentru a face un anunț important.   
 2. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte servere de jocuri, în cazul în care numiți un server în privatul altui jucător (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a vă întâlni pe acel server faptă se sanctionează cu ban permanent. Reclama pe chatul global poate duce la banarea permanentă a contului dumneavoastră de joc. Se pedepseste cu mute permanent si reclama canalelor de youtube daca nu aveti grad de youtuber.
 3. Nu aveți voie să folosiți programe care pot influența atât jocul dumneavoastră cât și jocul altor jucători (Hack/Mod/Cod/Tools/etc). Doar aplicația OptiFine este permisă, în caz contrar, la prima abatere veți fi pedepsiți cu ban cel puțin 1 zi, iar la a 2-a abatere cu ban permanent. Nu aveți voie să jucați alături de un "hacker" și aveți obligația de a-l raportă unui admin. în caz contrar veți fi complice la incălcarea acestei reguli.  
 4. Nu aveți voie să înjurați sau să jigniți membri staffului. Există riscul să nu mai puteți juca pe acel cont (ban permanent). 
 5. Nu aveți voie să cereți iteme sau grade de la admini. Riscați să primiți mute sau kick. 
 6. Nu aveți voie să vă setați casa în protecția altui jucător fără acordul acestuia. Există posibilitatea să fiți banati pentru 5 ore. (Survival 1.9/1.11) 
 7. Cei care abuzează de comanda report sau ajutor OP vor primi kick sau ban.   
 
Mențiuni:
 • Nu aveți voie să abuzați de bugurile/problemele serverului. Dacă găsiti un bug și îl raportați în privat unui admin veți fi recompensat. 
 • Nu aveți voie să postați linkuri în chatul global. Nu recomandăm să deschideți linkuri chiar dacă persoana respectivă vă este cunoscută sau face parte din staff. Dacă o faceți! o faceți pe propria răspundere! 
 • La întrebarea "Ai citit regulamentul?" de la secțiunea Cerere Helper trebuie să răspundeti cu: "Vreau Helper", iar la moderator cu "Vreau Moderator".
 • Nu aveți voie să ieșiți din joc sau arenă în timpul unei lupte, în caz contrar pierdeți toate itemele din inventar.  
 • Nu aveți voie să cereți grade pe server sau verificarea cererilor de grad pe server.  
 • Capcanele și/sau /tpa+kill sunt permise. Dacă acceptați cererea de teleportare la alt jucător O VEȚI FACE PE PROPRIA RĂSPUNDERE.  
 
II. Staff 
 
Acest regulament îi include și este valabil și pentru donatori: Hero, Ultra, Legend sau orice alt grad cu acces la comenzi ce pot provoca daune sau abuzuri jucătorilor sau serverului nostru de Minecraft. 

Nu aveți voie să:
 • vă lăudati cu gradul.  
 • faceți eventuri fără acordul unui administrator. 
 • vă adresați jucătorilor cu „ba” sau „ma” pe chatul serverului. Această regulă nu este valabilă pentru Hero-Ultra-Legend. 
 • abuzați de comenzi sau de grad în general. 
 • folosiți comenzile: ban/unban/kick/mute/unmute/jail/unjail fără să aveți dovezi sau să le executați pe alți colegi din staff. 
 • jigniți/insultați/profitați/ignorați jucătorii sau ceilalți colegi din staff. 
 • favorizați jucătorii. Asta însemnând să nu le dați iteme din GM/creative/kit sau să-i teleportați la anumite coordonate; să nu construiți pentru ei folosind WE sau să interveniți în jocul lor; să nu le dezvăluiți coordonatele facțiunilor rivale pe OPFactions. 
 • participați la PVP folosind sau activând comenzile fly, god, vanish, smite etc. sau orice altă comandă care vă poate oferi un anumit avantaj fată de opponent. 
 • dați contul de STAFF altor persoane, indiferent că persoana respectivă este o rudă sau cel mai bun prieten.  
 • construiți pe mapele de PVP, de exemplu pe mapele de la Survival Games, 1VS1 etc. sau la spawn-ul mini-games-urilor, sub spawn-ul mini-games-urilor, deasupra spawn-urilor mini-games-urilor, oriunde fără aprobarea Administratorilor.  
 • preluați donațiile, dacă un jucător anuntă pe chat că vrea să doneze aveți datoria de a-l ghida spre site-ul de donații sau către un Administrator.  
Pentru încălcarea regulilor de mai sus riscați să primiți downgrade sau remove în funcție de gravitatea faptei.

Mentiuni:
 • Conflictele dintre membri staff se rezolvă cu un administrator, nu pe forum și nici pe server. 
 • Dacă veți lipsi mai mult de 3 zile fără să faceți scutire, veți pierde gradul. 
 • Pe Factions stafful trebuie să între în facțiunea STAFF 
 • Gradele nu sunt transferabile.
 • Fiecare membru trebuie să cunoască comenzile staff: -click-  
  
Conducerea serverului Gamster Minecraft își rezervă dreptul de a lua decizii în afara regulamentelor, atunci când se urmărește bună funcționalitate a serverului. 
Orice daună/pagubă adusă serverului, atât financiară cât și tehnică, orice stricăciune, orice clădire sau construcție demolată sau griefata în mod intenționat pe serverul Gamster Minecraft  duce la scoaterea gradului FĂRĂ NICI UN FEL DE AVERTISMENT SAU ȘANSA DE RECUPERARE A ACESTUIA!


ATENTIE!

 1. Daca nu sunteti de acord cu acest set de reguli va rugam sa nu jucati pe serverul nostru si sa va deconectati imediat. 
 2. Nu raspundem de banii/itemele furate/respectiv conturile ''sparte'', singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumneavoastra, respectiv PAROLA!

Dacă nu știi, te îndrumăm.
Dacă nu poți, te ajutăm.
Dacă nu vrei, te moderăm!
11-05-2017, 13:34
Users browsing this thread: yangchao, 1 Guest(s)
© GamsterNetwork - All Rights Reserved. — Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.